Menu

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt niet alleen voor behaaglijke warmte, het is ook kostenefficient en zorgt voor minder stofwerveling. Daarnaast kunt u vaak ook afscheid nemen van de ontsierende raditoren. 

Een showroom zoeken bij u in de buurt

Vloerverwarming

Woninginrichting-aanhuis.nl freest dagelijks vloerverwarmingen in bestaande dekvloeren en soms ook in aanwezige tegelvloeren. Vloerverwarming heeft een groot aantal voordelen, waardoor deze erg populair is:

  • minder energieverbruik
  • prettige omgevingswarmte
  • geen radiatoren meer nodig
  • geen koude voeten meer

Wij verzorgen de totale installatie van de vloerverwarming, van het infrezen tot het aansluiten van het systeem inclusief het adviseren en aanbrengen van een energie zuinige pomp. De sleuven worden vervolgens aangesmeerd met een sterke snelcement van eurocol en tenslotte geëgaliseerd. Hierdoor garanderen wij u dat er geen schade of doortekening in de vloer kan ontstaan. Onze stoffeerders leggen daarna de gewenste pvcvloer of marmoleumvloer op de afgewerkte egalinelaag. U krijgt dus totale garantie voor het complete systeem, de vloer en op de doortekening.

 

      

 

Wij frezen uw vloerverwarming al in vanaf € 20,- per m². Wenst u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op! Wilt u direct al meer informatie over de prijzen, klik dan hier

 

< Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb