Menu

Marmoleum vloeren

Marmoleum vloeren zijn behoorlijk populair, met name de effen kleuren 'Walton' en 'Concrete', omdat dit goede alternatieven zijn voor gietvloeren. Marmoleum vloeren worden voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt en creëren dus een prettige leefomgeving. Marmoleum vloeren zijn ook heel gemakkelijk in onderhoud. Het dessin is door en door waardoor gebruikskrasjes bijna niet zichtbaar zijn. Door de vloer te polijsten, verdwijnen vlekken of strepen en ziet de vloer er weer zo goed als nieuw uit. 

 

Marmoleum is de merknaam van linoleumvloeren van Forbo. 

Een showroom zoeken bij u in de buurt
Voordelen marmoleum-vloer

 

  • slijtvast

  • natuurlijk product zonder verende eigenschappen

  • na gebruik volledig (biologisch) afbreekbaar

  • geschikt voor vloerverwarming

Door de prachtige grijstinten en de vergrijsde unikleuren, wordt de Piet Boon collectie veel toegepast en ontstaan de meest moderne interieuren. Marmoleum wordt ook zakelijk veel toegepast. Populaire series zoals Fresco, Vivace, Dutch design, Striato en Touch staan allemaal goed bekend bij zowel de particuliere als de zakelijke markt.

 

Onze marmoleum stoffeerders - uit eigen leerschool - zijn gespecialiseerd om de gewenste forbo norm te halen. Hierbij zijn egalisatie, ervaring én vakkennis van enorm belang. Door deze aanwezige kennis en ervaring kunnen wij efficient en voordelig werken en kunt u regelmatig profiteren van onze marmoleum aanbiedingen.

 

Marmoleum of linoleum; is er een verschil? Lees er hier meer over.

 

Wilt u alvast ideeën opdoen, klik dan op onderstaande afbeelding voor de Forbo-vloerenconfigurator. 

 

< Terug naar overzicht
348 resultaten gevonden
ForboX
Serie»
Kleur»
Prijs»
NeeX
Realisatie StudioWeb