Menu

Laminaat vloeren

Met een laminaatvloer kunt u lange tijd genieten van de natuurlijke uitstraling van uw vloer. Wij leveren de merken Ambiant en Berry Alloc; laminaatvloeren van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. 

Een showroom zoeken bij u in de buurt

Laminaat is leverbaar in diverse uitvoeringen; bijvoorbeeld met brede planken, prachtige structuren, matlook etc. U vindt altijd een vloer die bij u en uw interieur past.

 

WIlt u graag vloerverwarming in combinatie met laminaat? Dat is geen enkel probleem. Er zijn namelijk geschikte ondervloeren die de warmte doorgeven én de laminaatkwaliteiten die wij leveren zijn geschikt voor vloerverwarming. Onze vloer-specialisten installeren vloerverwarmingssystemen vakkundig en efficiënt. Eventueel kan het systeem worden ingefreesd in een bestaande kalkzandstenen vloer en vervolgens aangesloten aan de bestaande cv-installatie of de stadsverwarmingsvoorziening. 

 

Laat u verbazen door de lage laminaat prijzen per m2. Hieronder vindt u een overzicht van het laminaat dat wij in de collectie hebben. Per product vindt u meer informatie en de laminaat prijs per m2 (vierkante meter). 


Verras uzelf en vraag een vrijblijvende offerte aan en maak gebruik van onze legservice. Wij leggen uw vloer snel en vakkundig zodat u er geen omkijken naar heeft. U kiest de vloer; wij doen de rest!

Laminaat

105 resultaten gevonden
Merk»
Serie»
Kleur»
Prijs»
NeeX
Realisatie StudioWeb